Gæsternes egne feriebilleder

En fin Kulturrejse med besøg på små steder og byer, der gjorde turen til en stor oplevelse. Anderledes oplevelser med god og billig mad og vin.

Vi lever stadigvæk højt på de gode oplevelser fra ferien i Makedonien og vi vil gerne besøge landet igen, og se mere af Skopje, omegnen og kulturen.

Stor hilsen fra – Niels og Else

Vi havde en rigtig god rejse til Makedonien i begyndelsen af september måned. Vi var 16 deltagere samt rejselederen som har makedoniske aner, derfor kendte hun mange sjove og spændende steder som ikke andre gør. Desuden taler hun makedonsk hvilket gør situationen lettere nogle gange. Et af højdepunkterne var helt sikkert brylluppet vi var inviteret med til. Vores rejseleder kendte brudgommens mor, så derfor blev vi inviteret med lige fra formiddagen til den store fest om aftenen, men hvad betyder det at der kommer 16 flere med til middag når der var omkring 230 gæster?

Makedonien er et dejligt land at rejse i, ingen kriminalitet, meget billige priser og en venlig befolkning. Det er absolut et land man bør besøge så længe det endnu er forholdsvis uberørt. Vejret dernede var rigtig godt, 25-30 grader hver dag, på nær den sidste, hvor det var regnvejr.

Vi kan kun anbefale at besøge Makedonien, ligesom vi kun kan anbefale at bruge Alk Rejser, med den store ekspertise de har.

Mange hilsner – Else og Kaj

Makedonien er et dejligt sted at holde ferie med behageligt klima. Historisk set en meget interessant plet på verdenskortet.

Alk Rejser: “Har du været tilfreds med variationerne af frokoster og middage – og de valgte restauranter?”

Helt sikkert. Fabelagtige beliggenheder ved vandet. (STOR SMILEY) !

Mange hilsner – Axel

Det var en rigtig dejlig ferie til Makedonien og simpelthen bare en perfekt tur for os alle! Vi har oplevet en helt masse, både på sejltur, æseltur, gåture, cykleture, vandreture, set en masse dyr bl.a storke, skildpadder, slanger, firben og frøer i massevis – det var især et hit for Gustav! – og vi fik købt nogle spændende ting – til billige penge..!

Tak for denne gang – hilsen Gustav, Helle og Jan

Ohrid er godt nok er dejligt sted, så grønt og smukt. Jeg er virkelig betaget af det område. Jeg håber jeg kommer derned igen, vil gerne cykle rundt om søen og overnatte undervejs i de små vidunderlige byer.

Du skal have mange tak for din hjælpsomhed og opmærksomhed omkring min tur og min datters færd. Vil se frem til at benytte dit rejsebureau igen.

De bedste hilsner, Anne.