Hvem er vi?

Alk Rejser er et dansk rejsebureau, hvis mål er at vise danskerne, hvor fantastisk en rejsedestination Makedonien er.

Vi fokuserer på god service, personlig betjening, gode oplevelser og stræber efter, at efterleve H.C. Andersens motto: “at rejse er at leve.”

Med Alk Rejser får du kvalitetsrejser og store oplevelser til billige priser.

Om Naja J. Hursid – ejer af Alk Rejser

Alk Rejser er resultatet af min årelange drøm om at starte et rejsebureau, som viser danskerne hvilket fantastisk smukt land Makedonien er.

Jeg har selv makedonske aner, og har derfor ofte tilbragt lange perioder i landet. Dette har givet mig en omfattende viden og kendskab til Makedonien, som jeg glædeligt deler med mine rejsegæster.

Du er i fokus!

Det er vigtigt for mig at skabe et rejsebureau, hvor kunden er i centrum, og får en god oplevelse. Når du rejser med Alk Rejser, vil du opleve, at vi er tilgængelige til at hjælpe og efterkomme de ønsker og behov, du måtte have i løbet af din ferie.

Personlige anbefalinger

Gennem vores omfattende kendskab og kontakter i lokalområdet i Ohrid, kan vi hjælpe dig med personlige restaurantanbefalinger, barer, udflugter, kosmetolog, frisør, tandlæge, briller eller hvad du ellers kunne ønske.

Når du rejser med Alk Rejser får du vores uforbeholdne anbefalinger til de bedste restauranter, og udflugtssteder. Der er altså ingen ikke tale om aftaler mellem Alk Rejser og de lokale beværtninger. Årsagen til dette er naturligvis, at vi ønsker, at vores rejsegæster oplever det allerbedste Makedonien har at tilbyde.

Vælg Makedonien som feriedestination hvis du ønsker at opleve gæstfrihed blandt lokalbefolkningen, det udsøgte lokale mad og vinoplevelser samt en ferieoplevelse som adskiller sig markant fra den normale charter turisme.

Jeg håber, at I bliver lige så forelsket i landet som jeg er!