Rejseforsikring

Europa er blevet “mindre”!

Ændringerne på den offentlige sygesikring har betydet, at det geografiske Europa er blevet mindre. Det betyder, at du i blandt andet Makedonien ikke længere er dækket af den offentlige rejsesygesikring (det gule sygesikringsbevis), hverken for sygdom eller hjemtransport.

Vi gør opmærksom på, at du skal være rejsesygeforsikret til Makedonien ifølge deres love og regler. Derfor skal alle deltagere i Alk Rejsers pakkerejser have tegnet en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.

Alk Rejser samarbejder med Europæiske Rejseforsikring, og sammen tilbyder vi rejseforsikringer, der passer bedst til dig og din familie. Vi har valgt Europæiske Rejseforsikring, der er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab der ønsker at tilbyde forsikringer, hvor alle kan være med – lige fra et prisstærkt tilbud til markedets bedste dækning:

5 GODE GRUNDE til at vælge rejseforsikring fra Europæiske ERV:

1. Europæiske tilbyder dig markedets bedste dækning
2. Europæiske dækker både privat og offentlig behandling, og de kræver ikke at du bruger det blå EU-sygesikringskort
3. Europæiskes alarmcentral er åben 24 timer i døgnet. De er til stede på seks kontinenter med lægefaglige kompetencer og lokal indsigt – klar til at hjælpe dig.
4. Europæiske tilbyder nem og hurtig skadeanmeldelse på både telefon og internet
5. Europæiske er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab – din sikkerhed for at være i trygge hænder under hele rejsen

Jeg er fyldt 70 år. Er jeg stadig dækket af min forsikring?

Ved nye policeoprettelser stiller Europæiske ERV ikke krav til, at du skal udfylde helbredserklæring grundet alder, så længe du opfylder de almindelige bestemmelser vedrørende eksisterende/kroniske lidelser. Læs mere om eksisterende/kroniske lidelser her >:

Fra og med forsikredes 70. år vil der være et tillæg til præmien. Hvis du har en årsrejseforsikring vil præmien automatisk blive reguleret efter det fyldte 70. år.

Har du allerede rejseforsikring hos Europæiske ERV og er 70 år eller fylder 70 år på rejsen?
Har du endnu ikke har fået ændret din forsikring til en af Europæiske ERV´s nye rejseforsikringer, skal du være opmærksom på, at i forbindelse med en rejse at det – uanset rejsens varighed eller destination – er nødvendigt at søge om et medicinsk forhåndstilsagn hos Europæiske ERV, hvis du er fyldt 70 år eller fylder 70 år på rejsen.

Rejs trygt med Europæiske Årsrejseforsikring

Princippet er enkelt. Vælg en af de tre løsninger og vælg om den kun skal dække dig eller hele din familie, om den skal dække “Udvidet Europa” eller “Verden”, og tillæg som bagage, ulykke, skisport eller afbestillingsforsikring.

Med en Årsrejseforsikring er du dækket i et helt år på alle ferierejser af op til en måneds varighed. Rejser du flere gange om året, er Årsrejseforsikringen derfor et rigtig godt valg.

Dækninger:

  • Gul dækning
  • Rejseforsikring Basis – Mest populære
  • Rejseforsikring Plus
  • Afbestillingsforsikring ved 10.000 kr.: KUN 199,- kan kun købes sammen med en årsrejseforsikring. Husk at afbestillingsforsikringen skal købes, samtidig med at du køber din rejse.
  • (NB: priserne på Årsrejseforsikring er angivet inkl. selvrisiko på DKK 500,-)

Priser – Årsrejseforsikringer

Personer over 70 år: Bemærk venligst, at forsikringen stiger med 50%.

UDVIDET EUROPA Individuel Familie
Gul dækning 99,- 299,-
Rejseforsikring Basis 249,- 599,-
Rejseforsikring Plus 319,- 749,-
Tillæg Individuel Familie
Bagage 99,- 299,-
Ulykke 99,- 219,-
Skisport 99,- 259,-
Afbestilling* (DKK 10.000) 199,- 549,-
Afbestilling* (DKK 30.000) 499,- 999,-

* OBS! Tillæg af 1,1% forsikringsafgift til staten er ikke inkluderet i priserne