Rejseforsikring

Rejser indenfor EU:

Ændringerne på den offentlige sygesikring har betydet, at det geografiske Europa er blevet mindre. Det betyder, at du i EU-landende er dækket med dit blå sygesikringskort. Vær dog opmærsom på, at du kun er dækket som borgerne i det EU land du besøger. Oftes vil der være en egenbetaling, da det langt fra er alle lande i Europa, hvor behandling i sundhedsvæsenet er gratis, som vi er vant til fra Danmark.

Vi anbefaler, at tegne en privat rejseforsikring ved siden af, da hjemtransport ikke er inkluderet. Og med denne kombination er du dækket bedst ind på din rejse.

Rejser udenfor EU:

Alk Rejser kræver, at man ved rejser uden for EU har en rejseforsikring, der minimum dækker sygdom og hjemtransport. Alk Rejser kan ikke holdes ansvarlig for udgifter der opstår på grund af deltagers manglende forsikring.

Alk Rejser samarbejder med GOUDA, og sammen tilbyder vi både afbestillings- og rejseforsikringer, der passer bedst til dig og din familie.

Jeg er fyldt 70 år. Er jeg stadig dækket af min forsikring?

Er du 70 år eller derover har Gouda regler for rejseforsikringer (senior) der svarer til de øvrige rejseforsikringsselskabers regler. Reglerne betyder, at der skal søges om forhåndsgodkendelse til at kunne tegne en rejseforsikring. Det kan søges ved hjælp af en særlig formular til forhåndsgodkendelse for rejsende over 70 år.

Rejs trygt med Gouda

Rejseforsikring med markedets bedste dækning.

Corona-dækning: Bliv ekstra godt dækket mod karantæne og evakuering.

Gouda tilbyder udvidet Corona-dækning hvilket vil sige Goudas afbestillingsforsikring dækker dig inden afrejse – også hvis du testes positiv for COVID-19.

Når du vælger Super dækning til din nye enkelrejseforsikring, kan du nu få dækket ekstraudgifter til ophold og indhentning af ny rejserute, hvis du misser din videre rejse pga. karantæne på destinationen.

Kontakt os for flere informationer og priser.

Tlf.: 72 30 12 60

Mail: info@alkrejser.dk