Sommerferie MakedonienPris sommerferie MakedonienBillig ferie Makedonien

Sommerferie i Makedonien

• 10 eller 14 dage     • Flyrejse     • inkl. hotel med morgenmad

_

• Tilvalg af All Inclusive til spot pris

Sommerferie for hele familien ved den smukke Ohridsø

Derfor skal du tage på ferie til Makedonien med Alk Rejser:
Vi er på stedet og står klar med gode råd og idéer til sjove ferieoplevelser og aktiviteter
Vi kender de lokale, kan sproget og kender de gode restauranter, caféer og barer
På udflugt med os keder du dig aldrig – vær parat til nogle sjove timer

OHRID Balkans skjulte perle hvor du kan du opleve original sydlandsk stemning i den skønne og bjergtagende by med den smukke sø der er omringet af bjerge og bakker. En badesø der strækker sig 30 km med friskt og rent badevand. Kendetegnet for byen er strand, afslapning, café livet, aktiviteter og kulturoplevelser.

Prisvenlig sommerferie hvor budgettet rækker langt og til en uspoleret destination, som ikke bærer præg af den typiske charterferie. Er det lige dig? Så er Ohridsøen svaret. Ohrid er en lille badeby med uanede muligheder, når det kommer til oplevelser. Tag på stranden, kom på æselsafari, paragliding, jeep safari, shopping …

Hvorfor Ohridsøen? Fordi det er en af Europas skønneste og reneste badesøer med krystalklart vand. Føles som at ligge ved havet, bare uden saltvand. Og med strande og caféliv lige ned til vandet, ja, det er da det vi kalder for en skøn afslappende badeferie.

Makedonien bliver mere og mere et populært ferieland. Det har indtil nu været en godt skjult badeferieby, men vi har åbnet for skattekisten til dig og din familie!

Ohridsøen og den gamle bydel med dens kulturelle og historiske område blev indskrevet på UNESCOs Verdensarvsliste i 1980.

Kombiner badeferien med en storbyoplevelse

Start ferien med 3 dages storbyoplevelser i hovedstaden Skopje. Her er der meget at se og opleve. Fortsæt med badeferien ved Ohridsøen i 10 dage.

Rejsedatoer for 2017

3. juli – 16. juli (14 dage) *

_

16. juli – 25. juli (10 dage)

_

25. juli – 3. august (10 dage)

Ohridsøen har det dejligste og reneste vand. Aldrig har jeg badet fra land eller sprunget fra båd i så dejligt krystalklart vand.
– Kærlig hilsen Sussi

Fantastisk at komme rundt i Ohrid og se mange spændende ting. Tag på Lake cruise – gør det med det samme, ud på søen, find de små laguner, de små restauranter, se en cave church, find en lille kilde med vand og drik jer mætte 🙂– Peter