Din ferie i Ohrid

Strandferie med aktiviteter og udflugter

En ferie i Ohrid byder på mange badestrande, afslapning, masser af aktiviteter og kulturoplevelser for alle aldre. Tag fx en dukkert i den skønne Ohridsø – en af Europas reneste badesøer!

Badning i Ohridsøen

Gå på opdagelse i de smukke brobelagte, snævre gader i den gamle bydel med flotte arkitektoniske bygninger og en hyggelig atmosfære. Bydelen byder desuden på et arkæologisk museum, der kan fortællle områdets historie til interesserede. Højt hævet over byen ses borgen. En spadseretur der belønnes med en fantastisk udsigt over byen.

ohrid_borgen_makedonien

Transport i Ohrid

Der kører offentlige busser og minibusser dagligt langs strandvejen. Vil du hellere komme rundt på cykel eller scooter, så kan det lejes i byen. Hvis du ønsker selv at køre rundt kan du bestille en lejebil, så den bliver leveret ved dit hotel. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Som alt andet i Makedonien er det billigt at køre i taxa. Der findes dog ”sorte” taxaer imellem. Derfor skal du spørge, om der køres efter taxameter inden start. Du kan også leje en taxa for en dag. Der aftaler man dog prisen på forhånd.

Der er også mange vandtaxier, og her kan der forhandles om prisen. Husk dog altid, at aftale en pris inden du stiger ombord. Du kan også benytte skibet, der dagligt sejler til nogle af strandene.