Rejser til Makedonien

Se vores rejser til det skønne Makedonien her

Drømmer du om en rejse hvor du kommer tæt på landets historie og kultur? Eller hvad med en familievenlig sommerferie? Måske vil du helst på en aktiv ferie med venner i fantastisk smukke omgivelser? Makedonien er stadig en ukendt feriedestination for mange turister, men landet byder på utallige rejseoplevelser, vidunderlig natur, lækker mad og masser af kultur, og en historie der går tilbage til Alexander den Stores tid.

Klik ind på den enkelte rejse for at læse mere

Makedonien byder på masser af rejsemuligheder!

Makedonien er et helt unikt land og har en lokal befolkning der byder dig hjerteligt velkommen. På kulturrejsen besøger vi både hovedstaden og Ohrid, tager på vinsmagning og oplever den smukke natur – så du kan glæde dig til et væld af spændende oplevelser!

Hovedstaden Skopje er kontrasternes by, hvor du bliver overrasket hver gang du vender hovedet, på grund af de mange statuer og kontrasterne mellem gammelt og nyt. Det er også en oplagt destination at tage en weekendtur til; så gør dig klar til kultur, mange shopping muligheder og natur i baghaven.

Noget for enhver smag

Hvis du trænger til ren afslapning og strande, så skal du tage til Ohrid. Her er strand, hygge, kulturoplevelser og sjove aktiviteter alle samlet på ét sted. Du bader i Ohridsøen, som er en af Europas reneste badesøer med krystalklart vand.

Makedonien er også oplagt hvis du vil rejse for smagsoplevelsernes skyld; du kan tage med på vores kultur og madlavningsrejse, hvor vi undervejs har madlavningskurser og lærer at lave makedonske egnsretter. Du kan også booke en vinrejse, og fordybe dig i den skønne makedonske vin – landet er stadig en skjult vindestination for mange danskere. Naturen i Makedonien er fantastisk smuk, så hvis du er til vandreture og et ægte eventyr, så skræddersyr vi en mindeværdig vandreferie for dig og dine medrejsende.