LAKE CRUISING
Kom ud og oplev Ohrid fra søsiden

Oplev en dag på Ohridsøen. Tag familien og vennerne med ud på en fantastisk dag med udsigt fra søen i en katamaran. Tag ud og svøm midt på søen i det rene ferskvand, gå i vandet ved naturstrandene, se kulturen undervejs og få en skøn afslappet dag på vandet. Spis frokost i en fiskerlandsby undervejs – hyggeligere kan det næsten ikke blive.

Ohridsøen er en af verdens ældste søer. Og med sin dybde på næsten 300m er det en af Europas dybeste søer og også største. Søen er på UNESCO´s verdensarvsliste. Og du vil vide hvorfor, når du står midt ude på søen og bølgerne slår let og blødt op ad katamaranen. Man undres over det dybblå vand der ændrer farve til friskbladet grønne nuancer. Ord kan ikke beskrive den stemning du oplever på søen, den skal opleves på stedet!

Book en katamaran for en dag og kaptajnen vil sørge for, at I kommer rundt på søen og oplever Ohrids skønheder fra søsiden. I kan stoppe undervejs lige der hvor I end har lyst til.

Turen varer ca. 6 timer, så der er masser af tid til at bade, sole sig og samtidigt komme ud på en masse spændende oplevelser. Der er plads til max. 10 personer ombord på katamaranen.

Prisen inkluderer:
Engelsktalende kaptajn
Sightseeing på søen
Katamaran til max. 10 personer

Varighed: ca. 6 timer

Tid: Kl. 9:00– 16:00

Pris: fra 1.875 kr. (én pris uanset antal personer)

Betales på stedet til kaptajnen i euro.

Max. antal passagerer: 10 personer

Skal vi sørge for frokosten for jer? Så er den klar når I lægger til i fiskerlandsbyen. Frokost pris ca. pris 10-14 euro pr. person. Alt fra grill til lækre fisk.

Information
Tidspunkt og varighed er cirka tider. Det præcise tidspunkt for Lake Cruisingens start og opsamlingssted vil du få oplyst på stedet. Ønskes en bestemt dag/dato kan dette bestilles og noteres i bemærkninger ved bestilling af rejsen.

Turen kan også bestilles på stedet hos rejselederne. Træffetider vil du få oplyst ved ankomst. Der kan betales enten i kontanter med DKK, Euro eller MKD.
Vi kan ikke garantere ledige katamaraner på bestemte dage,

Ved annullering af turen på grund af dårlig vejr får du refunderet det indbetalte beløb og pengene overføres til din bankkonto.