Æselsafari – let vandring og hjemmelavet landsbymad

En oplevelsesrig æselsafari i den makedonske natur med original landsby stemning. En halv times kørsel fra Ohrid ligger landsbyen Kuratica ca. 1.100 m.o.h. hvor der er mindre end 100 husstande.

Bjergene omkring landsbyen er perfekte omgivelser til en æselsafari. En tur hvor vi både vandrer i skoven og nyder naturen fra æselryg, alt i mens vi kommer forbi områder med bjergkilder og små vandfald.

Vi spiser frokost i landsbyen hos en af de lokale, i deres hyggelige gårdhave under åben himmel. Familien har åbnet deres hjem, så du og andre gæster kan nyde den autentiske landsby frokoststemning med hjemmelavet mad fra det makedonske køkken. Her får du den autentiske smag af Makedonien.

Efter frokost er der lidt tid til at gå rundt i landsbyen, og se hvordan de lokale bor.

Prisen inkluderer:
Sightseeing i bjergene/landsbyen
Transport fra hotel i Ohrid – Kuratica t/r
Velkomst (kaffe/te/saftevand/øl/hjemmelavet brændevin)
Frokost ekskl. drikkevarer
Æseltrækker/guide
Dansk- eller lokal engelsktalende guide

Varighed: ca. 5½ – 6 timer

Tid: Kl. 9:30– 15:00

Pris (v/bestilling med rejsen):
fra 495 kr./voksen*
fra 300 kr./barn 2-12 år

Pris (v/bestilling på stedet):
fra 595 kr./voksen*
fra 400 kr./barn 2-12 år

Minimum antal deltagere: 6 voksne

Prisen inkluderer ikke:
Drikkevarer udover det anførte i prisen inkluderer
Transport til opsamlingssted
Drikkepenge til æseltrækkere

Afstand:
Ohrid – Kuratica t/r 40 km

Information
Tidspunkt og varighed er cirka tider. Det præcise tidspunkt for udflugtens start og mødested vil du få oplyst på stedet. Hjemkomst tidspunktet kan ændre sig, afhængig af antal deltagere, vejrforhold, trafik osv.

Udflugten kan forhåndsbestilles hjemmefra med din rejse eller bestilles på stedet hos rejselederen på vores daglige træffetider på hotellerne. Udflugter bestilt på stedet kan betales i kontanter (DKK / EUR / MKD) eller via mobilpay.

Ved annullering af udflugten på grund af manglende deltagere får du refunderet det indbetalte beløb og pengene tilbagebetales via Mobilpay eller overføres til din bankkonto.

Ønsker du en udflugt med færre antal deltagere kontakt os for yderligere informationer eller forhør dig hos rejselederen på stedet.