Bitola, Makedoniens næststørste by

Tag med på en heldagsudflugt til Bitola, der kun ligger 13 km fra den græske grænse. Undervejs besøger vi ruinerne af den berømte antikke by Heraklea der var placeret på en af Romerrigets vigtigste veje ”Via Egnatia”.

Bitola er kendetegnet på kultur, shopping, og den største café kultur i landet, med en hyggelig europæisk atmosfære. Byen er makedonernes favorit by, her mærker man en romantisk arkitektur stemning fra det 18. århundrede, hvor europæiske konsulater havde til huse på tidspunktet for det osmanniske imperium. Dette bragte den europæiske kultur til byen og påvirkede den lokale aristokrati, der begyndte at følge den europæiske mode og bygge deres huse i blandede neo-klassisk stil.

Oplev en hyggelig dag med lidt tid til shopping langs den gamle og velkendte ”Shirok Sokak” (brede gådage), frokost og kulturoplevelser undervejs.

På vej tilbage til Ohrid kører vi over nationalparken Galichica bjerget, hvor vi undervejs passerer de landlige bebyggelser i Prespa regionen. En køretur med panoramisk udsigt med Prespasøen til den ene side og Ohridsøen den anden side.

Prisen inkluderer:
Sightseeing
Transport
Entréudgifter (Heraklea og nationalparken)
Frokost ekskl. drikkevarer
Dansk guide

Varighed: ca. 7-8 timer

Tid: Kl. 9:00– 17:00

Pris (v/ bestilling med rejsen):
fra 495 kr./voksen*
fra 295 kr./barn 2-12 år

Pris (v/bestilling på stedet):
fra 595 kr./voksen*
fra 395 kr./barn 2-12 år

Minimum antal deltagere: 10 personer

Gruppestørrelse: Max. 16 personer

Prisen inkluderer ikke:
Drikkevarer til frokost
Transport til opsamlingssted
Drikkepenge

Afstand: Ohrid – Bitola 70 km | Bitola – Ohrid 100 km

Information
Tidspunkt og varighed er cirka tider. Det præcise tidspunkt for udflugtens start og mødested vil du få oplyst på stedet. Hjemkomst tidspunktet kan ændre sig, afhængig af antal deltagere, vejrforhold, trafik osv.

Udflugten kan forhåndsbestilles hjemmefra med din rejse eller bestilles på stedet hos rejselederen på vores daglige træffetider på hotellerne. Udflugter bestilt på stedet kan betales i kontanter (DKK / EUR / MKD).

Ved annullering af udflugten på grund af manglende deltagere får du refunderet det indbetalte beløb og pengene overføres til din bankkonto.

Ønsker du en udflugt med færre antal deltagere kontakt os for yderligere informationer eller forhør dig hos rejselederen på stedet.