Ohrid Byrundtur

Tag med på en hyggelig Ohrid byrundtur. Til fods går vi rundt i den gamle bydel med de smukke brobelagte, snævre gader og en hyggelig atmosfære. Det er helt berettiget at kalde Ohrid for Makedoniens perle med dens beliggenhed på en bakke over Ohridsøen.

Man fængsles af byen med dens varme og skønhed. Dens unikke arkitektur og rige kulturarv gør denne by virkelig speciel. Ud over dens naturlige skønhed og rige arkitektur er også det store antal af kirker og klostre der ligger spredt i hele byen, men også i hele Ohrid regionen der gør den hel unik. Man siger der er 365 kirker og klostre, en for hver dag i året.

Oplev blandt andet:

  • Ohrid fortet – en fantastisk og malerisk udsigt over byen
  • Det antikke teater – det ældste i Makedonien der i dag bl.a. bruges til forestillinger
  • Plaoshnik – et tidligt kristent kompleks med den genopbyggede kirke Skt. Clement og dele af det oprindelige kloster kompleks – det første slaviske universitet og vuggen for kundskab og kultur hos de slaviske præster
  • Skt. Jovan Kaneo – en kirke fra det 13. årh. som er beliggende på en klippe over søen og er et symbol på byen, velkendt både i Makedonien og på verdensplan

Ohrid og Ohrid søen er på UNESCOs liste siden 1980 over verdens kulturarv som er værd at beskytte.

Prisen inkluderer:
Sightseeing i Ohrid by
Entréudgifter til borgen og Plaoshnik
Engelsktalende lokalguide eller dansk rejseleder

Varighed:
Ca. 3 timer

Tid:
Kl. 10:00 – 13:00

Pris (v/bestilling med rejsen):
fra 140 kr./voksen***
0 kr./barn 2-12 år

Pris (v/bestilling på stedet):
fra 190 kr./voksen***
50 kr./barn 2-12 år

Mødested:
Ohrid by – nærmere sted oplyses på stedet af rejselederen

Minimum antal deltagere:
6 voksne***

Udflugten inkluderer ikke:
Forplejning / drikkevarer og andre fornødenheder under turen
Transfer til/fra mødested
Drikkepenge

Information
Tidspunkt og varighed er cirka tider. Det præcise tidspunkt for udflugtens start og mødested vil du få oplyst på stedet. Hjemkomst tidspunktet kan ændre sig, afhængig af antal deltagere, vejrforhold, trafik osv.

Udflugten kan forhåndsbestilles hjemmefra med din rejse eller bestilles på stedet hos rejselederen på vores daglige træffetider på hotellerne. Udflugter bestilt på stedet kan betales i kontanter (DKK / EUR / MKD).

Ved annullering af udflugten på grund af manglende deltagere får du refunderet det indbetalte beløb og pengene overføres til din bankkonto.

Ønsker du en udflugt med færre antal deltagere kontakt os for yderligere informationer eller forhør dig hos rejselederen på stedet.