Frokost på kildesøen til Ohridsøen og en smuttur til Skt. Naum klosteret

Dagens tur er ren hygge!

Vi kører til Skt. Naum klosterkomplekset, tæt ved den Albanske grænse. Her er der tid til at besøge klosteret eller tage sig en svømmetur ved en af de få strandstrande der er omkring Ohridsøen.

Vi mødes til frokost på restauranten ved den lille kildeudspringssø. Her skal vi på en “tømmerflåde” hvor vi nyder dagens frokost, og lige så stille og roligt bliver vi sejlet rundt på søen. Dette er helt uden motorkraft, og lidt som at være i Venedig :-).

Prisen inkluderer:
Transfer t/r
Frokost
Dansk rejseleder

Varighed:
Ca. 6 timer

Tid:
Kl. 10:00 – 16:00

Pris er afhængig af antal deltagere:
Forhåndstilmeld dig, så kan vi ved ankomst oplyse en pris

Opsamling
Dit hotel

Minimum antal deltagere:
6 personer

Udflugten inkluderer ikke:
Drikkevarer
Entréer
Drikkepenge

Information
Tidspunkt og varighed er cirka tider. Det præcise tidspunkt for udflugtens start og mødested vil du få oplyst på stedet. Hjemkomst tidspunktet kan ændre sig, afhængig af antal deltagere, vejrforhold, trafik osv.

Udflugten kan forhåndsbestilles hjemmefra med din rejse eller bestilles på stedet hos rejselederen på vores daglige træffetider på hotellerne. Udflugter bestilt på stedet kan betales i kontanter (DKK / EUR / MKD).

Ved annullering af udflugten på grund af manglende deltagere får du refunderet det indbetalte beløb og pengene overføres til din bankkonto.

Ønsker du en udflugt med færre antal deltagere kontakt os for yderligere informationer eller forhør dig hos rejselederen på stedet.